- Akce
- Doplňky stravy dle účelu
- Doplňky stravy dle druhu
- ZDRAVÁ VÝŽIVA - Potraviny
- Fitness vybavení
- FITNESS POMŮCKY
-
Fitness katalog
-
Posilovny
- Praha
- Brno
- Ostrava
- Plzeň
- Jihočeský kraj
- Jihomoravský kraj
- Karlovarský kraj
- Kraj Vysočina
- Královéhradecký kraj
- Liberecký kraj
- Moravskoslezský kraj
- Olomoucký kraj
- Pardubický kraj
- Plzeňský kraj
-
Středočeský kraj
- Benešov
- Beroun
- Bakov nad Jizerou
- Brandýs nad Labem
- Čelákovice
- Český Brod
- Hostivice
- Jesenice
- Kutná Hora
- Kladno
- Kolín
- Kostelec nad Labem
- Kralupy nad Vltavou
- Louny
- Mělník
- Milovice
- Mladá Boleslav
- Mníšek pod Brdy
- Nové Strašecí
- Odolená voda
- Poděbrady
- Průhonice
- Příbram
- Rakovník
- Rokycany
- Rudná
- Říčany
- Senohraby
- Slaný
- Stochov
- Unhošť
- Úvaly
- Veletov
- Votice
- Všenory
- Ústecký kraj
- Zlínský kraj
- Trenéři
-
Posilovny
Reflex Nutrition 3D Protein 1,8kg
Reflex Nutrition 3D Protein 1,8kg
Výrobce: | Reflex Nutrition |
Kód: | 3066 |
Dostupnost: | SKLADEM |
Reflex Nutrition 3D Protein 1,8kg
3D Protein - informace výrobce Reflex Nutrition.
3D Protein - doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové parametry a 80% obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže.
Hlavní benefity produktu:
- Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kaseinu a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10
- Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá
- 80% obsah bílkoviny u všech příchutí
- Obsah tří typů přátelských probiotik
- Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota
45% Nativní syrovátkový protein
Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkového proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka.
U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkových molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné.
Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu než běžný syrovátkový protein.
45% Micelární kasein
Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality.
10% Izolát vaječné bílkoviny
Vaječné bílky jsou vedle syrovátkového proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu.
Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria
3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené.
Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce.
Tabulka nutričních hodnot - příchuť chocolate perfection (čokoláda), strawberries & cream (jahoda), vanilla ice cream (vanilka):
Nutriční hodnoty: | 100g | 35 g* |
Energetické hodnoty | 1526 kJ / 360 kcal | 534 kJ / 126 kcal |
Bílkoviny | 80g | 28g |
Sacharidy | 6,5g | 2g |
Z toho cukry | 0,4g | <0,2g |
Tuky | 1,6g | 0,6g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9g | 0,3g |
Vláknina | 0,4g | <0,2g |
Sůl | 0,84g | 0,3g |
Bifidobacterium Bifidum | 600 000 000 MO | 210 000 000 MO |
Lactobacillus Rhamnosus | 600 000 000 MO | 210 000 000 MO |
Lactobacillus Acidophilus | 600 000 000 MO | 210 000 000 MO |
*1 porce odpovídá 35 g. Balení obsahuje 51 porcí.
MO – mikroorganismů v době výroby
Složení: koncentrát mléčné bílkoviny (96 %) (45 % micelární kasein, 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát (vaječný bílek) (10 %), aroma, kakaový prášek (2,5 %) (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, barvivo betanin (pouze u příchutě strawberries & cream), sladidla sukralóza, steviol-glykosidy, barvivo beta karoten (pouze u příchutě vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý.